Comentaris de la revisió del matalàs d'escolta

38 comentaris
Afegiu un comentari
Laur
12 de febrer de 2021 a les 21:54

Tinc un híbrid saatva a una empresa de luxe i probablement és el pitjor son que he tingut mai. Fins i tot vaig provar de posar-hi fundes de matalàs d'escuma i és dolent.

He llegit un munt de ressenyes abans de comprar, però no està a l'altura del bombo. Diversos llocs van dir que era bo per a mal d'esquena i estic tenint el pitjor mal d'espatlla i d'esquena de la meva vida.

Ara mateix no em puc permetre un altre -els matalassos no són barats- i estic fora dels 180 dies. Us recomano que confieu en el vostre instint si compreu això i no us agrada després de la primera setmana.



Respon

Respostes

Ara
17 de febrer de 2021 a les 14:27

Acabem de tenir la mateixa experiència. Es va recomanar esperar unes 6-8 setmanes per trencar-lo, però estem una setmana i tots dos estem trencats (i sense dormir). No em malinterpreteu, però, les funcions ajustables i de massatge funcionen molt bé. El més important, però, és passar la nit per descansar bé: no vam veure que això passava i, malauradament, ho vam haver de tornar. Sembla el sofà fins que trobem alguna cosa que funcioni (el vell l'han emportat).



Respon
Nancy Pennewell
10 de febrer de 2021 a les 21.20 h

Fa poc més d'un any que el tinc, crec, no dormo, n'he provat amb dos diferents encara malament. No em puc permetre el luxe d'aconseguir-ne un altre



Respon
Guadalupe Baldwin
28 de novembre de 2020 a les 10:41

Al meu marit li agrada el seu. Diu que està bé. No és el millor son mai, però està bé per a ell. Dormim en un ajustable i tots dos tenim el nostre propi matalàs xtwin. Tinc mal d'esquena cada dia. Vaig esperar massa i no puc tornar. Dormo de costat i vaig demanar peluix i no ho recomanaria. El meu marit dorm de tornada i li agrada la seva fermesa. Torno a la bona Serta. Vaig provar l'escuma de memòria novaform de Costco (dolor semblant amb aquest). Llavors vaig comprar el número de son (ho odiava! Mal d'esquena terrible amb zero suport, tots dos ho odiàvem). El meu fill dorm amb novaform ara i creu que és còmode. Per tant, la revisió del matalàs és difícil perquè la preferència és molt subjectiva.

Respon
Steve Solberg
26 de novembre de 2020 a les 13:00 h

Ni tan sols va fer 2 anys amb una empresa. Flacciditat extrema que causa dolor de maluc. Aquest matalàs no hauria d'estar entre els 10 primers i menys el número 1.

Com són famosos els jenners i els kardashians?
Respon
Chris Saluta
28 d'octubre de 2020 a les 20.31 h

Fa dos anys i mig vam comprar 2 matalassos bessons de luxe saatva XL. El meu marit i jo tenim un pes combinat d'uns tres-cents trenta lliures. Els matalassos s'enfonsen i ens causen mal d'esquena a tots dos. L'empresa es va oferir a vendre'ns de nous amb un 40% de descompte, però no volem gastar aquesta mena de diners en matalassos que no duren ni 3 anys. Molt descontent amb les nostres compres.



Respon
Mike Omalley
16 d'octubre de 2020 a les 15:58

He estat esperant 6 setmanes per aquest matalàs i ningú ni tan sols tornarà una trucada. Tot està automatitzat, de manera que ni tan sols pots parlar amb ningú... Més enllà de la frustració! Ni tan sols puc cancel·lar perquè ningú respondrà. Allunyeu-vos d'aquesta empresa

Respon
Bruce Rindfuss
10 d'agost de 2020 a les 15:09

Sóc un home de 260 lliures. Abans dormia de costat, però ara experimento un dolor extrem a l'articulació del maluc, així que ara dormo d'esquena. Tinc un llit ajustable, així que estic buscant un bessó llarg. Últimament he tingut mal d'esquena del meu matalàs actual Quina fermesa recomanaries?

Respon
steve
20 de juliol de 2020 a les 12:38

Teniu previst revisar el nou matalàs de làtex híbrid orgànic de Saatva?

Respon
Ravindra Jaganmohan
17 de gener de 2020 a les 17:35

Hola
Segons la teva recomanació, vaig fer una comanda per al matalàs Saatva Classic 11.5″ de luxe ferm. Després de llegir ara tots els comentaris de la gent aquí em sento una mica incòmode amb la compra. Heu sentit a parlar de problemes de flacciditat en aquest matalàs i del còmode que és després de la prova de 120 dies?
La raó per la qual estic fent aquesta pregunta és perquè ara mateix em quedo amb un horrible matalàs de reina que vaig comprar a Mattress Firm, que està més enllà de la prova de 120 dies des que he començat a tenir problemes greus d'esquena i coll (vaig comprar un matalàs ferm basat en recomanació dels nois). Vaig estar tan horroritzat amb el dolor un dia que vaig pensar que tenia un atac de cor a causa del dolor a l'espatlla i al braç :). Vaig acabar a l'atenció urgent sense cap motiu i tot a causa d'aquest horrible matalàs ferm de Beautyrest Hartfield de 11,5 polzades.
Aquest Hartfield va ser un complet desastre per a mi des del primer dia de dormir en aquest matalàs ferm, no he tingut més que dolors i dolors tot i ser molt actiu, flexible i en forma. Sempre vaig pensar que era jo fent alguna cosa malament en la meva dieta, postura, etc.

Com que he fet una investigació molt necessària, inclosa la vostra recomanació, he fet la comanda de la firma de matalàs Saatva Classic Luxury.
Espero que aquesta firma de luxe Saatva Classic sigui millor que qualsevol altre matalàs pel que fa als problemes de suport dels llits laterals.
Si us plau, fes-me saber els teus pensaments.

Respon
Steve
2 d'octubre de 2019 a les 20:59

Aquest matalàs sona molt bé, però el pots enviar al Canadà

Respon
Rich Murphy
22 de maig de 2019 a les 14.10 h

Vaig comprar un llit Saavta per a la meva dona i jo fa uns 4 anys (reina). Els primers anys va ser un gran llit, 5 estrelles! Però hi ha alguns problemes amb la caiguda al mig. La meva dona i no pesen més de 285 lliures combinades, així que no és com si estiguem posant molt de pes al llit. Ja hem donat la volta al matalàs una vegada i hem afegit un topper. Però és fins al punt que ho tornem a notar i està afectant el nostre son. Volia agradar molt aquest llit, però hauran de solucionar aquest problema de flacciditat. Ara he d'anar a comprar un llit nou... Potser un AmeriSleep.

Respon

Respostes

Chris
29 d'octubre de 2020 a les 11:37

Tenim exactament el mateix problema i tampoc tenim sobrepès. Mai hem tingut un llit començat a caure després de només dos anys. Les nostres esquenes no ho suporten més. No tornarem a comprar un saatva.

Respon
Lleis
23 d'octubre de 2020 a les 09:24

Llegeix la seva garantia: la substituiran!

Respon
Tina Moriarty
14 d'abril de 2019 a les 07:45

Hola, vam comprar un matalàs saavta king size, em van convèncer en una empresa i em van dir que a la majoria de la gent li agradava la fermesa, PERÒ no és bo que el vam tornar, era massa ferm. Així que vam anar amb el peluix que estava bé, malauradament 2 anys després el matalàs està molt incòmode, s'està caient, em sento el cap més baix que les cames uf!!! Tan decebedor!! Ara hem de gastar més diners en un altre matalàs. Junts estem aproximadament 400 lliures.

Respon
Archie S
20 de gener de 2019 a les 17:02

Vaig comprar el meu matalàs Saatva, ferm, l'any passat després de renunciar a un Serta. Les primeres setmanes van ser meravelloses, però després el matalàs va començar a caure al centre just on hi ha els meus malucs. Em va fer molt incòmode per a la meva hèrnia discal i per a la ciàtica. Tot i que el matalàs no costa gaire, estic decebut que hagi desaparegut en menys d'1 any. Tant de bo hagués guardat la meva Serta en una altra habitació.

Respon

Respostes

Jess RJ
5 d'abril de 2019 a les 16:22

Em sap greu que hagis tingut aquesta experiència. Crec que aquesta guia us ajudarà a trobar el nivell de durabilitat que esteu buscant:

https://www.gov-civil-aveiro.pt/mattress-durability-guide/

quan va fer Kylie Jenner els llavis acabats?
Respon
Tory Capron
6 d'octubre de 2018 a les 12:23

hola,
Només tinc 110 lliures i tinc mal d'esquena. Normalment m'agrada un llit ferm. la firma de luxe serà suficient per a mi? No m'agrada la sensació d'estar embolicat per un llit on és difícil girar-s'hi. aquest llit se sent així? Tory

Respon

Respostes

Jess RJ
13 de febrer de 2019 a les 09:52

Crec que podria ser una gran opció. Definitivament no fa la sensació que el vostre matalàs us envolta. Feu-nos saber com funciona!

Respon
Deborah C Post
9 d'agost de 2018 a les 08:57

Vaig comprar un matalàs SAATVA, el California King en la seva opció més suau. Havia fet moltes investigacions i havia dormit durant molts anys en un matalàs de molles que m'encantava i que finalment s'havia desgastat. Quan es van lliurar el matalàs, em va impressionar molt el bonic que semblava, i vaig tenir la impressió que era orgànic (no ho és), però des de la primera nit vaig tenir problemes. En primer lloc, no s'adaptava al meu cos i em van dir que trigaria un temps a entrar. Al cap d'unes setmanes, quan no sentia que això passava, em van enviar un adorn que em van dir a altres clients. amor i ajudaria durant el període d'incorporació. Va venir el topper i també era bonic i semblava bonic. Després de dues nits dormint-hi, vaig tallar la coberta per veure què hi havia dins, i era, i no exagero, un tros de l'escuma més barata (no de memòria) i fins i tot es va esvair en grans porcions, com ho havia fet. s'ha utilitzat abans o posat al sol. Vaig fer una altra trucada i vaig parlar amb un gerent sobre l'enviament d'alguna cosa com això i com podria afectar la confiança del consumidor sobre el que hi havia realment al matalàs, ja que llavors tenia el desig més consumit de tallar el matalàs i mirar-hi, perquè A mesura que passaven les nits, de vegades passava uns quants moments en què pensava que això no és tan dolent mentre estic al llit, però més sovint no em podia creure com em sentia dormint en una caixa de cartró amb una mica d'escuma feble. i tela per sobre. Vaig comprar una funda de gamma alta a Seattle (LOVE IT) i vaig provar una tapa d'escuma de memòria que va obtenir bones crítiques, però la densitat era tan pobra que no va tenir cap impacte. Bàsicament ho vaig provar tot sota el sol perquè aquest matalàs funcionés, ja que no volia enviar-lo de tornada, no tenir matalàs al meu dormitori i començar de nou aquest camí d'investigació i possible fracàs, però al final vaig haver de enviar-lo de tornada. Així que aquí teniu la següent part de la història. Com que havia de fer alguna cosa immediatament, vaig investigar més, després vaig anar amb el que vaig trobar en un bon rang de preus (MOLT menys que el SAATVA) que era un Serta Perfect Sleeper, sense coixí, ferm. Llavors vaig comprar una funda de matalàs d'escuma de memòria DENSE de 3 polzades, tal com van recomanar un parell de persones als llocs on havia anat. S'adapta al meu cos però, a diferència de la versió COSTCO que vaig tenir una vegada, no em fa sentir xuclat i com si estigués dormint a la massa de pa. Així que, aquella primera nit, em vaig llevar amb aquesta combinació i realment vaig sentir com si m'hagués anat al cel. AQUEST. LLIT. ÉS. UN SOMNI. Tinc problemes d'esquena i coll, i dormo de costat, de manera que els meus braços sovint se senten pessigats i això va ser especialment dolent al SAATVA. Ara mateix, toco llenya i, de fet, em poso nerviós després de tot el drama del llit que he viscut, una nit m'enfilaré i no serà així, però ha passat un temps, i CADA NIT m'hi entro. llit i em pregunto com ho vaig fer tan bé, i també em pregunto on puc anar per informar els altres. En primer lloc, allunyeu-vos dels coixins integrats. Aconsegueix un matalàs ben fet (Serta és el més venut del món, i si en trec 8 anys dormint així, me'n compraré un altre. Molt menys, com he dit, que SAATVA), aconsegueix una alta densitat. escuma de memòria (3 ″ i alguna cosa com 6-8 lliures funciona molt bé per a mi) i cobreix-la bé (Slumbercloud és el que vaig comprar i es manté fresc, sembla bonic i val la pena els diners). Tot, dins, tinc MENYS del que vaig fer per SAATVA, però l'experiència de dormir és com dormir a terra enfront de dormir, literalment, en un núvol. No vull enganyar-me a mi mateix i a la meva gran sort per trobar la combinació perfecta, però dubto que NINGÚ no sentiria el mateix pel meu llit. Si tingués un SAATVA i aquest al costat, la comparació seria risible. Dit tot això, el servei al client de SAATVA és absolutament superior. Són professionals d'aquesta manera. Però no puc dormir al servei d'atenció al client. El llit ha d'estar fins al tabac. El meu ara és, i espero que algú que estigui despert les nits sense poder dormir buscant la millor opció de llit per aturar la bogeria trobi aquesta publicació i pugui obtenir informació valuosa per ajudar-lo en la seva recerca.

Respon

Respostes

Chris
28 de desembre de 2018 a les 17:57

Débora,

Quin model de Serta Perfect Sleeper vas comprar i encara n'estàs satisfet?

Salutacions cordials.

Respon
Janet Devlin
2 d'octubre de 2018 a les 12:12

On vas comprar el teu matalàs i la coberta de núvol de dormir Serta?

Respon

Respostes

Jess RJ
13 de febrer de 2019 a les 09:48

Aquí teniu un enllaç als matalassos Serta que hem revisat. Podeu fer clic a qualsevol d'ells per obtenir més informació i/o fer una compra:

https://www.gov-civil-aveiro.pt/serta-icomfort-mattress-reviews/

Pel que fa a la coberta de Slumber Cloud, aquí teniu un enllaç que ofereix un descompte:

actors que van tenir relacions sexuals a la càmera

https://www.slumbercloud.com/our-products/cooling-mattress-pads/nacreous-mattress-pad.html#sc814d3

Respon
Pat C
19 d'agost de 2018 a les 09:58

Revisió molt completa... gràcies!

Quin model específic de llit perfecte Serta vas comprar?

Pat C.

Respon
Antonella
16 d'agost de 2018 a les 12:45

Gràcies per dedicar-vos el temps a publicar la vostra experiència i compartir els vostres secrets per a una experiència de son perfecta! Com feies tu... també estic despert a la nit investigant i comparant! Així que el teu llit es diu el dormitori perfecte de Serta? Estic esperant que vingui el saatva (s'està construint) Em preocupa malalt que no m'agradarà i si no funciona, vaig a buscar la Serta...

Respon

Respostes

Josie
20 de novembre de 2018 a les 12:20 h

Si us plau, fes-me saber com està el matalàs Saatva? Estic buscant un matalàs. No puc decidir si compro Saatva o Serta Perfect Sleeper.
He estat llegint moltes ressenyes.
Sóc un dormidor de costat i el meu marit està dormint de tornada M'agrada suau, però busco aconseguir l'empresa de luxe.

Respon
sheree
17 d'octubre de 2018 a les 20.13 h

Si us plau, fes-nos saber quin matalàs has comprat i com t'agrada.

Respon
Cliff Samson
29 de maig de 2018 a les 07:32

M'agradaria tenir més informació sobre què cobreix realment la garantia. Caiguda, separació del fil, llàgrimes, etc...? També hi ha una deducció prorratejada si això passa i es garanteix un matalàs nou?

Respon

Respostes

Jess RJ
5 d'abril de 2019 a les 16:18

Saatva està dissenyat per durar entre 12 i 15 anys amb un ús normal i inclou una garantia de 15 anys no prorratejada. Podeu llegir tot sobre la seva garantia aquí:

https://www.saatvamattress.com/warranty.html

Respon
Wayne Koch
17 de juliol de 2018 a les 8:55 h

Em preocupa la caiguda al centre. La caiguda està coberta a la garantia?

Respon

Respostes

Jess RJ
5 d'abril de 2019 a les 16:18

Podeu llegir els termes de la garantia aquí:

https://www.saatvamattress.com/warranty.html

Respon
Nick Smeshko
4 de maig de 2018 a les 09:36

Saatva cobra una tarifa de gestió de 99 dòlars per recuperar el matalàs durant la prova gratuïta de 120 dies (per tant, no és gratuït...)

Respon
Maria
8 de març de 2018 a les 20:04

Vaig demanar i vaig dormir en un matalàs ferm de luxe durant un mes. No va ser tan ferm com ho necessitava amb hèrnia discal i 2 cirurgies artoscòpiques de genoll.
Vaig trucar 1 setmana. fa un intercanvi amb una empresa. Avui he rebut el meu matalàs. Sento la diferència immediatament. Després
comprant i retornant uns 5 matalassos d'altres empreses, he de dir que he trobat el matalàs adequat
ara. Maria B. 3/8/18???

Respon

Respostes

Jess RJ
5 d'abril de 2019 a les 16:15

Molt content de sentir-ho! Ens encantaria saber com et funciona.

Respon
Linda Hamilton
16 de gener de 2018 a les 10:54 h

Hola Jess,

què fa Scott Disick per una feina

Em pregunto quan vas provar el Saatva que vas revisar aquí i si alguna cosa sobre la seva construcció interior o coberta exterior ha canviat des de la teva ressenya?

A més, heu revisat aquí el seu matalàs de luxe emblemàtic?

Gràcies,
Bufona

Respon

Respostes

Jess RJ
5 d'abril de 2019 a les 16:11

Hola, Linda! No sóc conscient de cap canvi al Saatva. He revisat els tres productes de Saatva. Podeu veure els altres aquí:

Zenhaven- https://www.gov-civil-aveiro.pt/zenhaven-review/
Loom and Leaf- https://www.gov-civil-aveiro.pt/loom-and-leaf-review/

Respon
Joanne Pratt
28 de setembre de 2018 a les 15:12

Si us plau, comparteix la teva experiència, bona i dolenta, utilitzant llits individuals Saatva, ajustables. Anem a substituir un rei, no ajustable. El Saatva és la millor opció o podeu recomanar alguna cosa millor?

Funciona en llits ajustables?
Sí, he tingut una experiència molt positiva utilitzant el meu en combinació amb
Base ajustable Lineal de Saatva.

Respon

Respostes

Jess RJ
5 d'abril de 2019 a les 16:14

No he utilitzat l'opció bessona. Si busqueu específicament alguna cosa que sigui adaptable amb una base ajustable, sempre us recomano productes d'escuma o làtex sense unitat de moll interior perquè el matalàs es mantingui rígid quan intenteu ajustar-vos. A la línia de Saatva, aniria amb Zenhaven. Està fet de làtex i és molt fàcil d'utilitzar sobre bases ajustables.

https://www.gov-civil-aveiro.pt/zenhaven-review/

Respon

Deixa una resposta Cancel·la la resposta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.Els camps obligatoris estan marcats*

Comenta

Nom*

és culata de nicki minaj real o falsa

Correu electrònic*

Valoració0

Ubicació

Desa el meu nom, correu electrònic i lloc web en aquest navegador per a la propera vegada que faci un comentari.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Obteniu informació sobre com es processen les dades dels vostres comentaris .

Compara productesCompara productes
Posar-se en contacte

Articles D'Interès